Knack iOS

【图】Knack下载
【图】Knack-苹果下载

Knack 简介

Lees Knack, Knack Weekend, Knack Focus en Knack Extra op uw iPad of iPhone dankzij deze gratis applicatie.

Knack is dankzij zijn uniek concept hét nieuwsmagazine bij uitstek in Vlaanderen. Het biedt achtergrondinformatie over de actualiteit in binnen- en buitenland en besteedt daarnaast ook aandacht aan economie, cultuur, samenleving en sociale media. Een aantal bekende opiniemakers en columnisten staat ook wekelijks garant voor de kritische aanpak van actuele gebeurtenissen.
Elke week verschijnt Knack met het lifestylemagazine Knack Weekend en het entertainmentmagazine Knack Focus, samen een uniek totaalpakket.

De voordelen van deze applicatie op een rijtje:
• u leest Knack al op dinsdagavond vanaf 21 uur
• u kunt al beginnen lezen tijdens het downloaden
• elke uitgave wordt automatisch gedownload in de nacht na verschijning (enkel via wifi)
• u kunt uw gedownloade nummers ook offline lezen
• u bladert doorheen het magazine waarbij u kunt inzoomen op artikels, foto’s en grafieken
• u leest Knack ofwel in Magazine lay-out ofwel in de geoptimaliseerde tablet lay-out of smartphone lay-out.
• u leest artikels in tekstmode (tap op een artikel in Magazine lay-out om dit in tekstmode te lezen)
• u navigeert gemakkelijk door het magazine aan de hand van de paginastrip onderaan
• met de bladwijzer opent u het vakblad meteen weer op de juiste pagina
• en als abonnee is dit allemaal gratis!

Abonnees op de papieren versie van Knack krijgen in de app, zonder extra kosten, toegang tot hun content. Bent u abonnee, dan kan u deze dienst activeren in de applicatie.

Niet-abonnees kunnen via de applicatie een los nummer kopen of zich abonneren. Voor een los nummer betaalt u €5,99. Voor een digitaal abonnement betaalt u €59,99 per trimester. Deze aankopen worden via uw Apple ID verrekend en beheerd, volgens de modaliteiten bepaald door iTunes:
• Gedurende de door u gekozen duur van het abonnement kunt u alle beschikbare magazines downloaden zonder bijkomende kosten.
• De betaling via uw iTunes Account gebeurt bij de bevestiging van de aankoop.
• Het abonnement wordt automatisch vernieuwd, tenzij u de automatische vernieuwing uitschakelt, ten laatste 24 uur voor het aflopen van het abonnement. Standaard staat de automatische vernieuwing aan (= Auto-renewing, until cancelled by user).
• De betaling voor de vernieuwing van het abonnement via uw iTunes account vindt plaats 24 uur voor het aflopen van het abonnement.
• Het abonnement kan beheerd worden door de automatische vernieuwing uit te zetten. Dit doet u door naar de gebruikersinstellingen van uw iTunes account te gaan, op uw iPad, iPhone of in iTunes op uw computer.
• U kunt een abonnement niet stopzetten tijdens de looptijd van het abonnement.
• Wanneer u een abonnement neemt, vervallen de overblijvende gratis nummers die u eventueel nog tegoed hebt.
• Met uw iTunes-abonnement kunt u enkel het magazine Knack lezen op uw iPad of iPhone. U hebt geen toegang tot de +zone op de website. Wenst u ook toegang tot de +zone, dan kunt u een digitaal abonnement nemen via de website.

https://www.roularta.be/nl/privacy-policy-clean
https://www.roularta.be/nl/disclaimer (Terms of use)

Voor verdere vragen omtrent abonnementen of toegang tot de applicatie kan u steeds contact met ons opnemen via onlineservice@abonnementen.be

Knack 类似应用

Het beste van De Tijd gebundeld in een handige app: het nieuws heet van de naald, de allerlaatste beursinformatie en de meest recente stand van uw portefeuille. Krijg artikels aanbevolen op basis van uw interesses, swipe dagelijks door de digitale krant, en geniet van de optimale leeservaring voor uw smartphone en tablet.

De Tijd
De Tijd

Download de vernieuwde app van De Morgen: blijf op de hoogte van het laatste nieuws en krijg meteen inzicht. Op uw iPhone altijd urgent en actueel. Of op uw iPad, interactief en liefdevol vormgegeven.

De Morgen – Nieuws
De Morgen – Nieuws

De Standaard Krant en dS Avond is de krantenapp voor smartphone en tablet. Lees elke dag de krant met bijlagen, en in de week om 17 uur ook dS Avond. U leest de krant in een volledige nieuwe weergave. Snel scannen of rustig lezen? Swipe vlot door de overzichtelijke kolomweergave en tik een artikel aan om het in detail te lezen. Verkiest u toch de vertrouwde papieren weergave? Pas uw leesvoorkeur aan via instellingen.

De Standaard Krant & dS Avond
De Standaard Krant & dS Avond

dS Nieuws is de gratis nieuwsapp van De Standaard voor snelle nieuwsupdates met duiding en achtergrond:

dS Nieuws
dS Nieuws

Gazet van Antwerpen is zoveel meer dan een papieren krant. Gazet van Antwerpen - krant is de app voor de digitale krant voor smartphone en tablet. Lees dagelijks de krant en haar digitale bijlagen en extra's, zoals e-strips, e-books,...vanaf 6u30 's morgens. Je leest de krant vanaf nu in een volledig vernieuwde en geoptimaliseerde digitale weergave. Jouw vertrouwde digitale krant dus, maar dan nog beter en overzichtelijker.

Gazet van Antwerpen
Gazet van Antwerpen

今天,就看今日财经新闻,百万金融人士的选择 财经新闻,提供最有深度的、最专业的金融资讯 财经新闻,是一款专为金融投资理财人士设计的手机软件,专注于移动互联网,为用户提供有价值的、个性化的、理财数据可视化、专业权威的金融资讯服务

财经新闻-华尔街财经头条新闻热点资讯
财经新闻-华尔街财经头条新闻热点资讯

艺术头条是一款艺术类资讯阅读应用,生产、聚合国内外知名艺术媒体的新闻内容,向用户推送包括新闻、图片、视频等在内的新鲜艺术资讯,以极具纵深力的艺术新闻发现思维,解构艺术事件,让用户及时了解艺术动态。同时,艺术头条拥有语音播报、视频新闻、同步收藏等功能,并可根据每个用户的兴趣、浏览偏好等特点进行智能推荐,实现精准新闻推送,带给用户个性化体验,是获取艺术资讯不可或缺的掌上工具。同时还会有不定期的红包福利发给广大艺术爱好者。

艺术头条-艺术展览美术收藏爱好者必备
艺术头条-艺术展览美术收藏爱好者必备

掌上温岭——手机上的“温岭城”,温岭人自己的APP,由温岭日报社倾力打造,是集权威资讯、生活服务、互动交流于一体的温岭智慧城市综合服务枢纽平台。

掌上温岭-温岭日报
掌上温岭-温岭日报

“南方+”(南方Plus)客户端是南方报业传媒集团官方新闻客户端,是广东省委省政府权威移动发布平台。南方Plus全天候生产与播发原创新闻、权威资讯和深度分析,第一时间传播广东官方与社会动态,21个城市频道全方位全时段提供广东21地市区域新闻和生活资讯,是用户了解广东发展大势最及时、最权威、最具公信力的移动传媒。视频直播热点内容,突出独家、尊重原创、传递思想,24小时为用户提供贴心政务及生活服务。南方报业集团2000名专业记者编辑,全天候为用户提供原创新闻、权威资讯和深度分析。 【南方号】广东权威新媒体分发与办事服务平台,汇聚了全省政务与服务精选订阅号,覆盖21个地市最新的政务动态和服务窗口。 【直播】全媒体移动直播平台,新版本推出的视频直播将第一时间呈现采集的新闻现场信号,给您带来身临其境的新闻现场感,触手可及的用户参与感。 【服务】便捷查询民生信息:出行天气、台风路径、水情、法律地图等。 【福利】全民壕礼等你来拿。

南方Plus-广东头条新闻资讯平台
南方Plus-广东头条新闻资讯平台

Get the latest news updates and breaking news from The Nation website. The Nation app offers Pakistani news, International news, Sports news, Business News, Entertainment news and news from Islamabad, Lahore and Karachi.

The Nation Newspaper
The Nation Newspaper

Knack 下载

中文版

发表评论

好玩网温馨提示:请科学下载文明发言。如页面错误或无法下载请参考帮助或留言反馈,谢谢。

声明

本站苹果应用资料和部分评论内容来自苹果应用商店官网,所有权为苹果及原作者;好玩苹果网仅作网页版归类索引,不做任何APP/IPA破解版相关下载。

更新